La meva llista de blogs

dimarts, 7 de març del 2017

281. Sobre la interacció. Les 4 vibracions.

La imatge: 

Dos persones interactuant entre ells. Hi ha una actitud emissiva positiva, receptiva positiva, emissiva negativa, receptiva negativa entre dos persones.

L'explicació: 

És molt important tenir la iniciativa en donar o emetre una vibració positiva i valorar-se per aquesta vibració que la persona emeti.
M'explico si la persona actua per reacció o imitació i rep una vibració positiva serà fàcil que respongui de manera positiva, si en canvi rep una vibració negativa, és probable que també respongui de manera negativa, però pot passar que emeti una vibració positiva perquè ho decideixi.

La persona proactiva, la que té iniciativa de crear una atmosfera positiva, no l'importa tant si rep vibracions positives o negatives i en canvi està pendent d'emetre vibracions positives al seu voltant, perquè sap que d'aquesta manera se sentirà protegit i serà capaç d'interactuar i influir positivament al seu interlocutor.

Certament és important en l'inici d'una relació, saber escollir aquelles persones que tinguem una certa afinitat, que ens agradaria semblar-nos-hi d'alguna manera per alguna qualitat positiva que tinguin. En canvi és bo renunciar o distanciar-se de persones que no ens agradaria semblar-nos-hi o que no tinguem afinitats o com a mínim acceptar una proximitat amb certes condicions, per tal de sentir-se preservat. Ara bé, si la persona ha après l'art de l'autèntic amor, que l'importa més donar amor que estar pendent si rep més o menys amor, no l'importa tant qui es troba al seu camí, per la seva gran capacitat d'estimar els enemics i de transformar-los en amics.
Per tant la meva recomanació seria distanciar-se de persones que no ens sentim properes per un costat, per ser prudent i saber-se defensar i per altra banda treballar en l'emissió positiva més que està pendent del comportament dels altres. Això implica una mena de lideratge que pot ser molt expressiu però també pot ser molt silenciós.

Exercici: 

Preguntar-se a quina entitat o energia estem alimentant durant varis moments del dia.
Si tenim pensaments egoistes, tristos, desencoratjadors voldrà dir que hi ha entitats baixes que ens influeixen. Si en canvi tenim sentiments amorosos i inspirats i alegres, voldrà dir que ens visiten entitats celestials.
És important per mitjà de virtuts humanes i també per mitjà de la voluntat sostinguda per l'amor i la saviesa, atraure tals entitats positives. També les podem saludar i conversar amb elles.

Estar més pendent de ser emissors positius, com per exemple per mitjà de la salutació a les persones passejant pel carrer, o emetent mirades compassives i positives a la gent del nostra voltant.

Vigilar no emetre sentiments o pensaments negatius, reactius, que provinguin d'imatges negatives, per mitjà de la repressió o expressió amb la capacitat de deixar-los anar o entregar-los, sense identificar-nos-hi.
Per exemple si un té un ressentiment o odi envers a una persona de tal manera que s'intoxica, pot aconseguir deixar-lo anar, desidentificar-se, observant que el sentiment que una persona experimenta no té a veure amb la divinitat de tal persona. Per tant concentrar-se en la divinitat de la persona, ajuda a transformar enemics en amics.



Salut!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada